Google+ Nyheder – Alloygator

Nyheder

3 nye farver September 23 2016

Vi har nu tilføjet 3 nye farver, som giver flere muligheder for at sætte et cool og individuelt præg på din bil.

De 3 farver er Skyblue, Bronze og Gold.


Alloygator omtalt i Jyllands-Posten November 22 2015 33 Comments

Ja - det virker! Sådan lyder konklusionen af Jyllands-Postens test af Alloygator.

Læs artiklen her.


Nu er det lettere at finde den rigtige farve August 17 2015 2 Comments

Vi lancerer nu et farvevælger-værktøj, som gør det lettere for dig at vælge den rigtige farve.

I værktøjet kan du vælge farve på bilen, på fælgen og derefter på Alloygator, så du finder den helt rigtige farvekombination.

Prøv værktøjet her: http://www.alloygator.dk/pages/farve-vaelger 


Alloygator i Børsen July 28 2015 12 Comments

Fin omtale af Alloygator i Børsen den 17. juli 2015, som betegner Alloygator stærk nok til at beskytte fælgen, selv ved voldsomme påkørsler af kantstene mv.

Læs hele artiklen her!


Ny test: "Årets julegave" December 17 2014 1 Comment

Bil journalisten Malene Raith har skrevet en artikel om Alloygator, og er stærkt begejstret. Klik på linket for at læse artiklen, hvor der også er billeder af selve monteringen.

Læs artiklen her


Sådan får du en glansfuld lak - Tips og Tricks October 13 2014 3 Comments

Vil du have en super smuk glansfuld lak som bilforhandlerne gør det. Så følg disse 4 simple steps til at få din bil til at se ud som ny!

 

 1. Vask med de rigtig rengøringsmidler

Selvom opvaskesæbe er super til at fjerne fedt, er det ikke noget du bør anvende til din bil rengøring. Ja, det fjerner skidt, møg samt gammel voks. Men det suger også alle de vigtige olier ud af lakkens glans. Anvender du det ofte forkorter du levetiden på din lak. I stedet bør du anvende bilsæbe også kaldet autoshampoo som er beregnet til biler (fås stort set alle steder). Fyld en spand med sæbe samt endnu en spand med rent vand. Brug det rene vand til at fjerne sæbe og skidt der hvor du har vasket, ellers tørre det ind igen. Når du er færdig med at vaske bilen, smid svampen i vaskemaskinen så den er helt ren.

 

 1. Fjern insekter fra bilens lak

Når du suser afsted på motorvejen med 130km/t bliver din bil forvandlet til et dartbræt for insekterne i luften. Din bils lak gør at alle insekter ikke klistre fast, men den del der gør skal du have fjernet. Vasken før fjerner overflade snavs, men smadrede insekter sidder så godt fast at de skal knubbes af. Du kan købe insektrens og særlige pads til at fjerne insekterne. Den lille pad kan bruges på flere sider indtil den er helt grå af skidt. Fortsæt til du har en krystal klar finish.

 

 1. Poler bilen

Mange bilejere forveksler polering med, at give bilen voks. Men det er to særskilte steps. Polering fjerner små urenheder og ridser, samt hæver finishen så den skinner. Voks giver mere glans og beskytter finish mod vejrliget. De fleste dropper poleringen fordi de ikke gider investere i en maskine eller gøre det i hånden. Men at polere din bils finish er nøglen til, at få den bedste glans (professionelle skipper den aldrig). Fordel lidt polish på en pad over en m2 af bilen. Lad poleringsmaskinen køre henover med lav hastighed for at fordele polishen. Herefter sætter du fart på og lader poleringsmaskinen gøre arbejdet for dig.

 

 1. Få en spejl finish med syntetisk voks

Uanset om du benytter en naturlig voks eller en syntetisk voks er det bedre end intet at bruge. Vi sværger dog til den syntetiske, primært fordi den holder længere og skal derfor ikke genbehandles så ofte som med den naturlige. Fordel voksen med en dertil egnet svamp og tør resterne af med en microfiber klud. Benyt en ren en så snart den anden ikke samler resterne længere.

 

Med disse 4 steps har du nu en super flot glansfuld lak og en bil du kan være bekendt!


Sådan sparer du penge når du afleverer din leasingbil October 06 2014 2 Comments

Du står måske lige nu med overvejelserne omkring, at lease en bil eller købe en bil. Er svaret det første, så læs med her, og se hvordan du sparer mange tusinde kroner på at skadesforebygge.

Når du tilbageleverer din bil til leasingselskabet, vil der blive foretaget en uvildig skadesvurdering af en professionel 3. part, i de fleste tilfælde vil det være FDM som gennemgår bilen. Gennemgangen vil ske sammen med dig, således du ved selvsyn kan se eventuelle, buler, revner og andre skader. Når man vurderer, hvad der skal betales og hvad der ikke skal, så arbejder man med to begreber:

1. Acceptabel slitage

Almindelig brug, som ikke gør bilen grimmere eller forringer værdien, udover hvad man almindeligvis vil kunne forvente.

2. Ikke acceptabel slitage

Noget der forringer bilens stand væsentligt, altså uheld eller ukorrekt behandling af bilen. Kort fortalt noget der gør bilen grimmere. Eksempler på dette kan være, ridser og buler, stenslag på ruder, huller i interiøret samt skader og ridser på fælgene.

Du har sikkert allerede bidt mærke i, at ridser på fælge ofte forekommer, specielt når du rammer kantstenen og fortsætter frem. Så hvad gør du lige ved det?

 

Her kommer løsningen og svaret på, hvordan du sparer mange tusinde kroner

Du kan købe og få monteret et sæt Alloygators for ca. 1200,-. Såfremt du selv har lidt teknisk snilde, kan du blot nøjes med, at købe et sæt Alloygator for 799,- og herved spare mekaniker regningen.

Monterer du sådan et sæt når du modtager din leasingbil, sparer du et eventuelt erstatningskrav i forbindelse med bilsynet, og undgår at spekulere på sagen. Nye store fælge koster gerne langt over 5.000,- hvorfor du opnår en samlet besparelse på mange tusinde kroner. Jo mere dine alufælge koster, jo større er besparelsen.

 

De fleste leasingselskaber, har retningslinjer og guides lagt ud på deres hjemmesider, her kan du se de ret strenge krav til dig, når du tilbageleverer bilen. Blandt andet kan du i BMW’s guide for tilbagelevering af leasingbiler læse om, hvad du skal gøre for at sikre en objektiv vurdering:

 

” Betingelser for at sikre en objektiv vurdering.

Bilen skal udvendigt være rengjort og tørret og kabinen have gennemgået en basal rengøring. Desuden skal den være frit tilgængelig og kunne vurderes uafhængigt af vejrliget, enten i normalt dagslys eller i en tilstrækkeligt oplyst hal.”

  

Så svaret herfra vil være, leaser du bil – Så køb Alloygators.


Klassiske biler – Udstillinger i Danmark September 27 2014 2 Comments

Du har med garanti set en del klassiske biler rundt omkring i bybilledet. Private udstiller ofte deres gamle flotte klassiske biler på mindre udstillinger på gågaderne. Vi giver her et bud på, hvor du finder udstillinger af de smukke biler såfremt du har interessen herfor og ikke har opdaget en af de små udstillinger.

Vestjyllands Klassiske Bilsamling

Denne bilsamling startede op i 1998. Der er primært tale om importerede klassiske biler. Lidt unikt for dette museum, er at du kan købe alle bilerne. For mere info gå ind på Classic Car.

Autogalleriet – Herning

Er du fra Herning eller omegn. Så tilbyder dette bilmuseum mere end 100 flotte privatejede klassiske biler, veteranbiler, motorcykler og andre motorkøretøjer. De ældste klassiske biler er helt tilbage fra 1920’erne. Der er åbnet hver lørdag & søndag fra kl. 10.00-17.00 . Du kan se priser og finde mere information på deres hjemmeside om bilerne.

Hvorfor bør du tage på bilmuseum?

Udover de to nævnte udstillinger ovenfor, findes der et hav af mindre udstillinger af klassiske biler. En del af disse biludstillinger er niche udstillinger, hvor du præsenteres for et særligt bilmærke eller biler fra en særlig tidsperiode. Det kan også sagtens være, at du er heldig at finde et museum kun med sportsbiler, skulle interessen være herfor.

Har du børn er et bilmuseum en prisbillig oplevelse for hele familien, specielt drenge er som bekendt helt vilde med biler og alt med en motor. Derfor kig forbi dit lokale museum og støt dem, så de også fremover kan tilbyde et fremragende alternativ, til forlystelsesparker og de sædvanlige familie udflugter.

Er du bilentusiast, er der ikke noget bedre, end at lure på flotte veteranbiler. Ejer du en klassisk bil, så ved du også godt, at et sæt fælge på en veteranbil er lige så vigtige, som alt muligt andet på bilen, de er ofte voldsomt dyre og er samtidig tit forkromet.

En del af Alloygators kunder ejer veteranbiler, de har valgt at udstyre dem med et sæt Alloygator, for krom og kantsten går ikke hånd i hånd, det problem løser Alloygator.

 

Klik evt. ind på Facebook, der har vi smidt en masse billeder op af biler, hvor ejerne har fået monteret Alloygators.

 

God fornøjelse med dit næste besøg på bil udstillinger i Danmark.


Malede Alufælge – Guide September 22 2014 3 Comments

Når det kommer til dæk og fælge, er der en lang række styling muligheder. Her i artiklen fokusere vi dog på, maling af alufælge.

 

Producenterne laver i stigende grad fælge med farvemuligheder, hvor du før køb af fælgen kan bestemme farven.

En af de mest populære farver for tiden, er sorte fælge med en rød stribe langs indersiden af kanten. Der er på ingen måder noget, der afholder dig fra, selv at style din bil sådan.

Før du går i krig med at male dine fælge, bør du rense dem godt og grundigt ned. Det meste fælgrens består primært af syre og fjerner det meste skidt. Det sidste kan du fjerne ved en god gang knofedt med en god børste. Hvis der er et lag lak eller voks skal dette fjernes, ellers vil malingen ikke sidde ordentligt fast.

Når du maler fælgene, er det en god idé, at få behandlet dem mod rust eller mindre skader. Mindre skader kan slibes væk relativt let, hvorimod større skader bør repareres af en specialist.

Gå nu i gang med at male, til at starte med bør du grunde med en god metal grunder. HUSK hellere mange tynde lag, end et tykt lag. Når grunderen er tør, afdæk områder, som skal have en anden farve. Mal igen med tynde lag og undgå maling på den side der vender ind imod selve dækket.

Mange bil stylister frygter lidt, at male deres fælge fordi ridser og skader fra kantstenen vil være ekstremt synlige. Her anbefaler vi naturligvis Alloygator som fås i mange farver, men samtidig undgår du, at din styling er spildt. Hvis der endelig skulle komme ridser i din maling, så kan det nemt fikses med en lille malerpen.

Vil du give dig i kast med maling af kanten, så kan det naturligvis også gøres, langt hurtigere er det dog, at smide et sæt Alloygators på i stedet.


Thumps up fra Bilbasen September 17 2014 2 Comments

Bilbasen har testet Alloygator, og det er der kommet følgende artikel ud af.

Læs den her: http://blog.bilbasen.dk/undgaa-skrammede-faelge-1355/

 

Når bilbasen på fornuftig vis, konkludere det samme som vi selv mener, at Alloygators beskytter dine alufælge nemt og sikkert. At produktet ikke bliver grimt når det rammer kantstenen, ligesom dine fælge bliver, hvis den udsættes for det samme.

Skulle du selv have købt produktet, så vil vi med glæde modtage din vurdering, billeder eller andet materiale, så er der stor sandsynlighed for, at vi deler dine oplevelser med resten af Danmark.


Danmarks Hurtigste Bil - Bilstyling konkurrencen September 06 2014 9657 Comments

Bilstyling når det er bedst - DFB

Vinderen af DFB 2014 viser med alt tydelighed stoltheden over, at have vundet denne lidt unikke titel som handler om bilstyling. Påtænker du selv, at deltage i DHB 2015, men går efter titlen DFB, så læs med her!

Er du ligesom mange andre mænd, fuldstændig optaget af biler og specielt bilstyling? Så har du med garanti hørt om Danmarks Hurtigste Bil i daglig tale kaldt ”DHB”. DHB har de sidste mange år kørt en konkurrence af næsten samme navn, nemlig Danmarks Flotteste BIL ”DFB”. DFB blev i 2014 afholdt med kåringer indenfor nedenstående kategorier:

 • Oldschool
 • ICE
 • RatRod
 • Amerikaner
 • Girl Power
 • Udenlandsk
 • People’s Choice

For at konkurrencen har præg af kvalitet og god bilstyling skal alle biler forhåndsgodkendes af arrangørerne. Du bliver forhåndsgodkendt ved at skrive til dfb@bazoom.dk og vedhæfte billeder eller tegning/ideer til dit bilstyling projekt.

I konkurrencen People's Choice faldt valget på nedenstående bil. Personligt må det være den mest prestigefyldte kategori indenfor bilstyling. For hvordan kan man høste mere anerkendelse, end når publikum og andre deltagere stemmer på ens dyt!

Når du styler din bil, så kommer der et tidspunkt, hvor den skal ud og køre. Her anbefaler vi naturligvis, at du montere et sæt Alloygators. Hvorfor? Fordi du beskytter dine formodentligt dyre fælge mod ridser, men det kan også sagtens være en del af din bilstyling. 

Alloygators fås i flere forskellige farver og de monteres i dag på stort set, alle typer af biler. Du kan se et par eksempler nedenfor, hvor Alloygator fælge er anvendt som bilstyling. De virker specielt godt som kontrastfarve til bilens lak.

Her går de røde Alloygators i god kontrast med den sorte lakfarve og de sorte fælge.

 

Volvo V40 med røde Alloygators - Før/Efter billede.

 

Skulle du nu sidde og have fået lyst til, at vise os dine Alloygators monteret til DHB eller DFB 2015, så smid os meget gerne en mail eller find os på Facebook, hvor du kan dele billedet.

 

 

Vi takker for lån af billeder fra 

http://www.bilgalleri.dk


Det rigtige biludstyr til DIN bil August 25 2014 2 Comments

At vælge det rigtige biludstyr er ikke altid nemt, men hvorfor ikke starte i bunden? Nemlig på dine dæk!

Her hos Alloygator elsker vi også biludstyr og er derfor ekstremt glade for, at kunne præsentere biludstyret over alt biludstyr, nemlig vores nylon Alloygators, som både styler og beskytter dine kostbare alufælge.

Er du på udkig efter andet udstyr til bilen, så kan vi anbefale dig, at klikke ind på http://www.fdm.dk/biludstyr , der kan du orientere dig om det lidt mere praktiske af slagsen.

Her på Alloygator.dk forhandler vi udelukkende vores eget produkt, det gør vi af den ene grund. Det er det biludstyr vi synes er det fedeste, det bedste og mest attraktive grej til prisen. Du finder de forskellige typer af Alloygators til dine fælge ved at klikke på teksten her.

Vi har et par billeder, af forskellige biler, hvor du kan se Alloygators monteret, bla. en Nissan, en Smart og ja selv veteran biler med det bedste biludstyr der findes.

Skulle du være producent af biludstyr, eller skulle du have lyst til at forhandle Alloygators, så er du naturligvis velkommen til, at tage kontakt via linket i bunden af siden.

Er du bare almindelig forbruger som har en forkærlighed for biler og udstyr, så skynd dig ind og køb dit næste grej til bilen her på siden, eller klik på forhandler listen, hvorved du kan se, hvem der lige nu forhandler Alloygators rundt om i DK.

 

 


Alloygator er populær til veteraner August 18 2014 1 Comment

Alloygator er et oplagt stylingprodukt, ikke bare til moderne biler, men i høj grad også til de ældre køretøjer. Særligt er det blevet populært med hvide Alloygators, som giver indtryk af de gamle whitewall-dæk, som idag kan være vanskelige at opdrive, da de heller ikke findes i alle dimensioner.

Produktet kan let tilpasses fælgene, og kan både monteres på alu- og stålfælge. Ved montering på sidstnævnte, skal afbalanceringsklodser bare sættes på indersiden af fælgen.

Vores forhandler Gummiværkstedet i Horsens, vil være til stede på Danmarks største Volvo-træf, lørdag den 6. september for at demonstrere produktet.

          


Pedersen & Nielsen ny forhandler July 20 2014

Den store bilkoncern Pedersen & Nielsen, er nu officiel forhandler af Alloygator. Koncernen har forretninger i Randers, Aalborg, Grenå, Hadsund, Frederikshavn og Hjørring.

Læs mere her!


BT kalder Alloygator for "guldrandet investering"! July 06 2014 2 Comments

I et opsalg på en helside lørdag 5. juli 2014, kalder BT Alloygator for en "guldrandet investering", og anbefaler produktet til sine læsere.

Læs hele artiklen her!


Andersen Biler i Rødovre er ny forhandler June 19 2014 1 Comment

Du kan nu købe Alloygator ved Andersen Biler i Rødovre. Se deres kontaktoplysninger på vores forhandlerside, som er øverst i menuen.

De har sendt dette billede af den nye Nissan Note.


Alloygator på DHB June 06 2014 2 Comments

Vi deltog på DHB i Vandel fra 6-8. juni, og det var en stor succes med mange besøgende, og flere fik monteret Alloygators på deres bil på vores stand.

Denne Smart er smart!

 


Tilmeld vores nyhedsbrev