Klassiske biler – Udstillinger i Danmark September 27 2014 2 Comments

Du har med garanti set en del klassiske biler rundt omkring i bybilledet. Private udstiller ofte deres gamle flotte klassiske biler på mindre udstillinger på gågaderne. Vi giver her et bud på, hvor du finder udstillinger af de smukke biler såfremt du har interessen herfor og ikke har opdaget en af de små udstillinger.

Vestjyllands Klassiske Bilsamling

Denne bilsamling startede op i 1998. Der er primært tale om importerede klassiske biler. Lidt unikt for dette museum, er at du kan købe alle bilerne. For mere info gå ind på Classic Car.

Autogalleriet – Herning

Er du fra Herning eller omegn. Så tilbyder dette bilmuseum mere end 100 flotte privatejede klassiske biler, veteranbiler, motorcykler og andre motorkøretøjer. De ældste klassiske biler er helt tilbage fra 1920’erne. Der er åbnet hver lørdag & søndag fra kl. 10.00-17.00 . Du kan se priser og finde mere information på deres hjemmeside om bilerne.

Hvorfor bør du tage på bilmuseum?

Udover de to nævnte udstillinger ovenfor, findes der et hav af mindre udstillinger af klassiske biler. En del af disse biludstillinger er niche udstillinger, hvor du præsenteres for et særligt bilmærke eller biler fra en særlig tidsperiode. Det kan også sagtens være, at du er heldig at finde et museum kun med sportsbiler, skulle interessen være herfor.

Har du børn er et bilmuseum en prisbillig oplevelse for hele familien, specielt drenge er som bekendt helt vilde med biler og alt med en motor. Derfor kig forbi dit lokale museum og støt dem, så de også fremover kan tilbyde et fremragende alternativ, til forlystelsesparker og de sædvanlige familie udflugter.

Er du bilentusiast, er der ikke noget bedre, end at lure på flotte veteranbiler. Ejer du en klassisk bil, så ved du også godt, at et sæt fælge på en veteranbil er lige så vigtige, som alt muligt andet på bilen, de er ofte voldsomt dyre og er samtidig tit forkromet.

En del af Alloygators kunder ejer veteranbiler, de har valgt at udstyre dem med et sæt Alloygator, for krom og kantsten går ikke hånd i hånd, det problem løser Alloygator.

 

Klik evt. ind på Facebook, der har vi smidt en masse billeder op af biler, hvor ejerne har fået monteret Alloygators.

 

God fornøjelse med dit næste besøg på bil udstillinger i Danmark.