Google+ Nyheder – tagged "styling med alloygators" – Alloygator

Nyheder

Malede Alufælge – Guide September 22 2014 3 Comments

Når det kommer til dæk og fælge, er der en lang række styling muligheder. Her i artiklen fokusere vi dog på, maling af alufælge.

 

Producenterne laver i stigende grad fælge med farvemuligheder, hvor du før køb af fælgen kan bestemme farven.

En af de mest populære farver for tiden, er sorte fælge med en rød stribe langs indersiden af kanten. Der er på ingen måder noget, der afholder dig fra, selv at style din bil sådan.

Før du går i krig med at male dine fælge, bør du rense dem godt og grundigt ned. Det meste fælgrens består primært af syre og fjerner det meste skidt. Det sidste kan du fjerne ved en god gang knofedt med en god børste. Hvis der er et lag lak eller voks skal dette fjernes, ellers vil malingen ikke sidde ordentligt fast.

Når du maler fælgene, er det en god idé, at få behandlet dem mod rust eller mindre skader. Mindre skader kan slibes væk relativt let, hvorimod større skader bør repareres af en specialist.

Gå nu i gang med at male, til at starte med bør du grunde med en god metal grunder. HUSK hellere mange tynde lag, end et tykt lag. Når grunderen er tør, afdæk områder, som skal have en anden farve. Mal igen med tynde lag og undgå maling på den side der vender ind imod selve dækket.

Mange bil stylister frygter lidt, at male deres fælge fordi ridser og skader fra kantstenen vil være ekstremt synlige. Her anbefaler vi naturligvis Alloygator som fås i mange farver, men samtidig undgår du, at din styling er spildt. Hvis der endelig skulle komme ridser i din maling, så kan det nemt fikses med en lille malerpen.

Vil du give dig i kast med maling af kanten, så kan det naturligvis også gøres, langt hurtigere er det dog, at smide et sæt Alloygators på i stedet.


Danmarks Hurtigste Bil - Bilstyling konkurrencen September 06 2014 9657 Comments

Bilstyling når det er bedst - DFB

Vinderen af DFB 2014 viser med alt tydelighed stoltheden over, at have vundet denne lidt unikke titel som handler om bilstyling. Påtænker du selv, at deltage i DHB 2015, men går efter titlen DFB, så læs med her!

Er du ligesom mange andre mænd, fuldstændig optaget af biler og specielt bilstyling? Så har du med garanti hørt om Danmarks Hurtigste Bil i daglig tale kaldt ”DHB”. DHB har de sidste mange år kørt en konkurrence af næsten samme navn, nemlig Danmarks Flotteste BIL ”DFB”. DFB blev i 2014 afholdt med kåringer indenfor nedenstående kategorier:

  • Oldschool
  • ICE
  • RatRod
  • Amerikaner
  • Girl Power
  • Udenlandsk
  • People’s Choice

For at konkurrencen har præg af kvalitet og god bilstyling skal alle biler forhåndsgodkendes af arrangørerne. Du bliver forhåndsgodkendt ved at skrive til dfb@bazoom.dk og vedhæfte billeder eller tegning/ideer til dit bilstyling projekt.

I konkurrencen People's Choice faldt valget på nedenstående bil. Personligt må det være den mest prestigefyldte kategori indenfor bilstyling. For hvordan kan man høste mere anerkendelse, end når publikum og andre deltagere stemmer på ens dyt!

Når du styler din bil, så kommer der et tidspunkt, hvor den skal ud og køre. Her anbefaler vi naturligvis, at du montere et sæt Alloygators. Hvorfor? Fordi du beskytter dine formodentligt dyre fælge mod ridser, men det kan også sagtens være en del af din bilstyling. 

Alloygators fås i flere forskellige farver og de monteres i dag på stort set, alle typer af biler. Du kan se et par eksempler nedenfor, hvor Alloygator fælge er anvendt som bilstyling. De virker specielt godt som kontrastfarve til bilens lak.

Her går de røde Alloygators i god kontrast med den sorte lakfarve og de sorte fælge.

 

Volvo V40 med røde Alloygators - Før/Efter billede.

 

Skulle du nu sidde og have fået lyst til, at vise os dine Alloygators monteret til DHB eller DFB 2015, så smid os meget gerne en mail eller find os på Facebook, hvor du kan dele billedet.

 

 

Vi takker for lån af billeder fra 

http://www.bilgalleri.dk


Tilmeld vores nyhedsbrev