Google+ FAQ - Ofte stillede spørgsmål – Alloygator

FAQ

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål om Alloygator, hvis du alligevel ikke finder svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os på info@cepelo.dk eller telefon +45 9818 0900

VIGTIGT! Alloygator anbefales IKKE til højglanspolerede fælge.

Hvilket materiale er Alloygator lavet af?
Alloygator består af super stærk nylon, som er fleksibelt og ikke skader din alufælg i forbindelse med montering, men samtidig stærk nok til at give beskyttelse, mod selv meget voldsomme skader.

Hvor længe holder farven?
Produktet er gennemfarvet, så selv ved ridser og skader beholdes den oprindelige farve. Vi anbefaler, at du jævnligt vasker dine hjul og Alloygators med almindelig bilshampoo. Undgå kraftige rensemidler.

Hvordan reparerer jeg mine Alloygators, hvis de er blevet ridset?
I sættet medfølger et værktøj udformet som nøglering, som har et skær. Skæret bruges til at afrense Alloygator-ringen for mindre skrammer og ridser. Se mere i denne video:

Hvordan fjerner jeg mine Alloygators?
For at fjerne Alloygator løfter du bilen op med donkraft, tømmer dækket for luft og fjerner samlemuffen. Herefter slår du forsigtigt med en gummihammer, på den side af Alloygator'en som har et lille hul. Dette vil løsne limen og åbne samlingen.

Hvordan monteres Alloygator?
Alloygator gør brug af en meget robust teknologi som er patenteret. Venligst se vores monteringsvejledning og monteringsvideo på siden Montering.

Dækkene skal ikke afmonteres fra fælgen, og derfor kan Alloygator monteres, mens hjulene er på bilen.

Kan man bestille Alloygator i andre farver?
Vi udvider kontinuerligt paletten af standardfarver, men afhængig af volumen kan vi producere Alloygator i en ønsket farve. Kontakt os med din forespørgsel.

Er Alloygator testet og godkendt?

Produktet har gennemgået strenge sikkerheds- og holdbarhedstests ved det anerkendte testcenter MIRA i England. Hvis du ønsker at se dokumentation for tests, kan du få adgang til rapporterne ved at kontakte os.

Kan Alloygator monteres på dæk med stræk?
Vi anbefaler korrekt dæk/fælg kombination, og fraråder montering på dæk med stræk. Dette skyldes at Alloygator monteres mellem dæk og fælg, og dækkets pres mod kanten, er med til at fastholde beskyttelseskanten i den rigtige position.

Kan Alloygator bruges på Run-Flat dæk?
Ja, det kan de sagtens.

Hvad når jeg skifter dæk, kan de så genbruges?
Ja, du kan vælge at skifte dækkene mens Alloygatoren er monteret. Hvis du vælger at afmontere den først, kan den genmonteres efterfølgende. Hvis du får brug for nye samlestykker, kan de bestilles i webbutikken her på siden.

Påvirker Alloygator mit dæktryk?
Hvis dine Alloygators er korrekt monteret, vil de ikke påvirke dæktrykket. Vi anbefaler at du kontrollerer dæktrykket 1 time efter montering, for at sikre korrekt montering. Herudover anbefales det løbende at kontrollere dæktrykket som anbefalet i bilens instruktionsbog.

NB! Ved montering på ældre dæk og fælge, bør man være opmærksom på om dækkanten er slidt, og om der sidder gummirester på indersiden af fælgen. Ved monteringen af Alloygator i denne situation, kan der i visse situationer opstå tab af dæktryk, som skyldes fejl på eksisterende materialer.

Tilmeld vores nyhedsbrev