Google+ Montering af Alloygators kan gøres hurtigt og nemt - Se hvordan!

Montering af Alloygators

Det er let at montere Alloygators, og du behøver ikke afmontere hjulene, men kan foretage monteringen mens de sidder på bilen. Luften skal ud af dækkene, men dækket skal ikke presses ned fra fælgkanten.

VIGTIGT! Alloygators kan kun monteres på korrekte kombinationer af fælge/dæk. Vi anbefaler ikke Alloygator til hjul hvor dækkene er strukket eller har såkaldt tyskermontering, dvs. hvor fælgkanten er mere eller mindre blotlagt - se billede nedenfor.

VIGTIGT! Alloygator anbefales IKKE til højglanspolerede fælge.

Ved montering på ældre dæk og fælge, bør du være opmærksom på om dækkanten er slidt, og/eller om der sidder gummirester på indersiden af fælgene. Sidstnævnte skal renses bort inden montering af Alloygators. Hvis dette ikke gøres ordentligt eller dækkanten er flosset og slidt, kan det medføre tab af dæktryk.

 

Monteringsvejledning

DANSK Klik her for at se monteringsvejledningen som du kan udskrive!

NORSK Klik her for at se monteringsvejledningen som du kan udskrive!

VIGTIGE TILFØJELSER!
På en del biler er det nødvendigt at gennemføre 2 trin mere i forbindelse med montering.

  1. Efter du har banket Alloygator-ringen på plads, og har klippet dem til så de passer til den aktuelle fælg, samles enderne.
  2. Du fylder nu 1 bar's tryk i dækket
  3. Herefter slår du igen på Alloygator-ringen, denne gang dog ikke vinkelret på kanten, men indefra navet og ud. Dvs. du rammer ringen på den indvendige kant, hvorved den skubbes ind over fælgkanten, og dermed kommer til at ligge helt tæt mod dækket. Se illustreret med nedenstående foto.
  4. Herefter følges monteringsvejledningen til ende.

    SE MERE PÅ WWW:ALLOYGATOR.COM
Korrekt montering Forkert montering

 

Video

Tilmeld vores nyhedsbrev